COMPASS projekat završen – ali nastavljamo da se bavimo ekološkim i fizičkim aktivnostima

Dragi prijatelji Oblak Žirafe,
Naš projekat COMPASS se posle godinu dana završio, a naši učitelji i učenici su stekli važna znanja i veštine u oblasti ekološkog delovanja i kompetentnog bavljenja fizičkim vežbanjem koje održava i unapređuje zdravlje.💚🙂
Na zanimljivom i interaktivnom sajtu projekta COMPASS 🧭 (www.compasseu.rs) možete proveriti svoja ekološka znanja i fizičke sposobnosti, a možete videti i glavna dostignuća našeg projekta:

1) Interaktivni vodič za planiranje ekoloških i fizičkih aktivnosti učenika radi dostizanja kompetencija i Ključnih kompetencija za celoživotno učenje (www.compasseu.rs/dostignuća-projekta)

2) Naučni članak o efektima COMPASS programa fizičkog vežbanja na fizičku aktivnost učenika uključenih u projekat, koji će biti objavljen u narednom periodu.

Zahvaljujemo se Evropskoj uniji i Fondaciji Tempus🇪🇺🇷🇸 (#fondacijatempus) koji su prepoznali važnost ovog projekta i finansirali ga.
Hvala našim partnerima na projektu – OŠ “Branko Radičević” iz Batajnice 🇷🇸 i “Zakladni skola” iz Prerova (Češka Republika🇨🇿).
Zahvaljujemo se na podršci roditeljima naših Oblak Žirafana koji su zajedno sa svojom decom učestvovali u svim projektnim aktivnostima.👏👏👏

Do nekih sledećih projekata i akcija koje naše društvo čine boljim – veliki pozdrav od tima Oblak Žirafe.💚

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress