Naš tim

Idejni tvorci koncepta Oblak Žirafe su Vladimir Milošević, Dragan Marković i Simona Marković.

Vladimir Milošević je vaspitač, učitelj i profesor fizičkog vaspitanja. Radio je 5 godina kao učitelj u beogradskim osnovnim školama (OŠ „Branko Radičević“ Batajnica i OŠ „Svetozar Miletić“ Zemun). U radu sa decom prioritet mu je izgrađivanje kompetencija dece u socijalnim odnosima, kao i ovladavanje tehnikama aktivnog učenja. Ove dve oblasti je spojio kreiranjem programa fizičkih aktivnosti koje, osim motoričkih sposobnosti, treba da unaprede kognitivne sposobnosti i socijalne veštine dece.

Dragan Marković je profesor srpskog jezika i radi u OŠ „Svetozar Miletić“ u Zemunu. U radu sa učenicima prioritet mu je da postigne aktivan odnos učenika prema gradivu od interesa. Osim uloge sjajnog predavača, Dragan je odličan motivator dece. Njegov odnos prema učenicima i posvećen rad meri se i brojnim učeničkim nagradama u oblasti srpskog jezika i književnosti na najvišem nivou školskih takmičenja u Srbiji.

Simona Marković je profesorka srpskog jezika i radi u OŠ „Svetozar Miletić“ u Zemunu. Brojne nagrade njenih učenika na takmičenjima u srpskom jeziku i književnosti jedna su od mera njenog uspeha u radu sa školskom decom. Njene kompetencije u poučavanju podrazumevaju topao odnos sa decom i inovativne metode nastave. Sklonost ka umetničkom izražavanju preporučuje je za kreativni rad na umetničkim radionicama koje mnogi učenici obožavaju.

Naštim

Title Separator
Aktivno učenje

Tehnike aktivnog pamćenja, povezivanje znanja i njegove upotrebe u različitim situacijama.

Školica sporta

Eksperimentalni program fizičkih aktivnosti zasnovan na igrama saradnje i povećanim kognitivnim zahtevima.

Engleski jezik

Nastava engleskog jezika.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress